skip to Main Content

Wereld Veganismedag Combideal

Beschrijving

Wij vieren Wereld Veganismedag met een supertoffe combideal! Boek je een ticket voor de Vegan Food Tour Utrecht én een plekje voor één van de kookworkshops van Trai Vegan? Dan krijg je op beiden 20% korting. Wow! Zo’n goeie deal kun je niet laten liggen.

Hoe werkt het? Nou, heel simpel. Boek via de link in bio de exclusieve combideal t.w.v. € 152 euro voor slechts € 121,60. Dat is een korting van van meer dan 30 euro! Na de aanschaf krijg je twee codes opgestuurd. Met de ene code kun je bij Trai Vegan een plekje reserveren voor één van de vele vegan kookworkshops. Met de andere code kies je een datum om aan te sluiten bij de Vegan Food Tour Utrecht.

Te mooi om waar te zijn? Wij snappen dat je dat denkt. Maar geloof ons, dit is echt! Omdat het zo’n goeie deal is, kun je er ook maar beperkt gebruik van maken. De combideal is alleen te boeken op Wereld Veganismedag op 1 november 2022. Je hoeft bij het afrekenen van de combideal niet meteen een datum voor de kookworkshop en de food tour te kiezen. Met de codes kun je op een later moment bepalen wanneer je aansluit. De code is geldig voor één kookworkshop van Trai Vegan en één stadstour van Vegan Food Tour Utrecht en moet je vóór 31 januari 2023 gebruiken. Natuurlijk mag je meerdere combideals kopen. Want jouw vrienden en familie willen echt wel mee!

Waar wacht je nog op? Boek jouw combideal en maak je warm voor twee smakelijke, inspirerende en reuze gezellige uitjes deze winter. Tot snel!

Bestel jouw combideal

Kies hieronder het aantal combideals dat je wilt kopen en voeg ze toe aan je winkelwagen. Vervolgens kun je ze afrekenen in de checkout. Let op: één combideal ticket geeft recht op zowel een kookworkshop bij Trai Vegan als een Vegan Food Tour in Utrecht. De codes worden zo snel mogelijk naar het e-mailadres gestuurd dat je invult bij het afrekenen. Je ontvangt direct een bevestiging van betaling en later deze week de codes.

120.00

Back To Top
Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0