skip to Main Content

Vegan Stadstour in Utrecht

0.0060.00

Beschrijving

Wat kan ik verwachten?

Onze gids neemt je tijdens de stadstour van Vegan Food Tour Utrecht mee langs de tofste vegan hotspots van Utrecht. Onderweg worden je smaakpapillen maximaal geprikkeld met verrassende vegan hapjes. Tijdens de wandeling deelt onze gids leuke weetjes en feitjes over ons mooie stadsie. Je gaat naar huis met buik vol lekker eten en een hoofd vol inspiratie. Na afloop van de tour ontvang per mail een overzicht met alle locaties die je bezocht hebt en een inspiratiedocument met tips voor boeken, documentaires, influencers en andere inspiratie over veganisme.

Klanten beoordelen ons met een 4,7, Bekijk onze reviews op Trustpilot en op Tripadvisor.

Info

Waar? Centrum van Utrecht. De exacte ontmoetingsplaats ontvang je na het boeken

Wanneer? Van april t/m september elke vrijdag, zaterdag en zondag. Van oktober t/m maart elke vrijdag en zaterdag.

Hoe laat? We verzamelen om 14.00 uur

Hoe lang duurt het? De tour duurt 3,5 uur

Hoe ver? We wandelen zo’n 6,5 kilometer

English or Dutch? The tour is available in English and Dutch. Visit the English webpage by clicking the English flag in the main menu.

Voor wie? Iedereen die van lekker eten houdt

Hoeveel personen? Minimaal 4 en maximaal 12 deelnemers

Prijs? € 60,- per persoon. Voor kinderen en studenten gelden er aangepaste tarieven

Wat krijg ik voor die prijs? Hapjes op 7 verschillende locaties vergelijkbaar met een stevige lunch (en voor sommigen genoeg voor diner), een leuke vegan gids, bijzondere verhalen over de ondernemers én de stad, een cocktail als afsluiter

Wat moet ik zelf meenemen? Schoenen waar je goed op loopt, kleding die past bij het weer, een hervulbare waterfles, lekkere trek

Tour op maat

Vegan Food Tour Utrecht op maat

Wil je een tour van Vegan Food Tour Utrecht op maat? Bijvoorbeeld voor een teamuitje, vrijgezellenfeest of vriendengroep? Stuur ons gerust een bericht via het contactformulier op deze pagina, dan bespreken we de mogelijkheden. 

Kies je tickets

Back To Top
Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0