skip to Main Content

Urban Fietstour Utrecht

50.0065.00

Beschrijving

Wat kan ik verwachten?

Urban, rauw, vernieuwend en vooral heel erg smakelijk! Tijdens de vegan fietstour ontdek je elke vrijdag en zaterdag de andere kant van Utrecht, op de fiets! Je peddelt zo’n 15 tot 18 kilometer door de mooiste wijken van de Domstad. Onderweg maak je zeven stops op bijzondere locaties, waar je de lekkerste en meest verrassende vegan gerechtjes voorgeschoteld krijgt. Naast je smaakpapillen, worden ook je andere zintuigen geprikkeld. Zo wijst je gids je op bijzondere gebouwen, passeer je mooie buurten en hoor je verhalen over innovatie, ondernemerschap en doorzettingsvermogen. Na afloop van de tour ontvang per mail een overzicht met alle locaties die je bezocht hebt en krijg je een digitaal inspiratiedocument met tips voor boeken, documentaires, influencers en nog veel meer inspiratie over veganisme.

Klanten beoordelen ons met een 4,7, Bekijk onze 38 reviews.

Extra informatie

Ticketsoort

Volwassene – € 65,-, Student – € 58,50,-, Kind (12 t/m 17 jaar) – € 50,-

Een fiets huren

Een fiets huren

Er zit geen fiets bij de standaard tickets van de Urban Fietstour. Je mag namelijk ook je eigen fiets of een OV-fiets meenemen. Let op: de OV-Fietsen zijn soms op in Utrecht, daar kunnen wij niets aan doen. Heb je geen eigen fiets in Utrecht? Dan raden we aan om via ons een fiets te huren. Via het uitvouwmenu kun je een ticket kiezen met of zonder (elektrische) fiets.

Wij werken samen met Laag Catherijne Rental & Repair. Een fiets huren kan makkelijk het uitvouwmenu op deze pagina. De fiets staat dan op naam van Vegan Food Tour Utrecht. Dat betekent dat je de fiets pas ophaalt als de gids aanwezig is en dat je de fiets terug moet brengen aan het einde van de tour. Wil je de fiets liever voor de hele dag huren en op een ander moment al ophalen? Huur dan zelf een fiets via Laag Catherijne Rental & Repair of een van de andere fietsverhuurders in Utrecht.

Wij kunnen de fietsen ruim van tevoren reserveren. Als je heel kort op de tourdatum boekt, dan kan het voorkomen dat er geen fietsen meer op voorraad zijn als wij willen reserveren. Wij gaan dan op zoek naar een andere oplossing en nemen indien nodig contact met je op.

De Vegan Food Tour Utrecht is niet aansprakelijk voor schade aan je eigen fiets of een gehuurde OV-Fiets.

Info

Waar? Rondom het centrum van Utrecht. De exacte ontmoetingsplaats ontvang je na het boeken

Wanneer? Elke vrijdag en zaterdag

Hoe laat? We verzamelen om 13.30 uur

Hoe lang duurt het? De tour duurt 4 uur

Hoe ver? We fietsen zo’n 15 á 18 kilometer

English or Dutch? The tour is available in English and Dutch. Visit the English webpage by clicking the English flag in the main menu.

Voor wie? Iedereen die van lekker eten houdt

Hoeveel personen? Minimaal 4 en maximaal 10 deelnemers

Prijs? € 60,- per persoon, exclusief fiets. Voor kinderen en studenten gelden er aangepaste tarieven

Wat krijg ik voor die prijs? Een compleet verzorgde middag, met voldoende eten voor een uitgebreide lunch, een enthousiaste vegan gids en heel veel  inspirerende verhalen

Wat moet ik zelf meenemen? Kleding die past bij het weer, eventueel een regenponcho, een hervulbare waterfles, voldoende trek, eventueel je eigen fiets.

Moet ik een fiets huren? Nee, dat hoeft niet. Als je een eigen fiets hebt in Utrecht dan mag je ook daarop deelnemen. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade aan jouw eigen fiets tijdens de tour.

Fietstour op maat

Organiseer je een gezellige middag met vrienden of familie? Ben je op zoek naar een duurzaam teamuitje? Of verras je de aanstaande bruid(egom) met een vrijgezellenfeestje? Wat de gelegenheid ook is, wij maken er een onvergetelijke middag van. Privétours boek je al vanaf 8 personen. In overleg organiseren we de privétours ook op andere dagen dan de reguliere tours. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een duurzaam groepsuitje.

Choose your tickets

Back To Top
Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0