skip to Main Content

De cadeaubon: een hele beleving!

30.00120.00

Beschrijving

Geef een beleving cadeau!

Wat is er leuker dan samen op stap gaan en nieuwe dingen beleven? Ga een weekendje weg, geniet van heerlijk eten of wandel door de historische straten van een Nederlandse stad. Of, doe het alledrie tijdens de Vegan Food Tour Utrecht! Je maakt iemand eigenlijk twee keer blij. De eerste keer als je het cadeau geeft, de tweede keer als je (samen) op stap gaat.

Tijdens de Vegan Food Tour Utrecht ontstaat een verhaal dat je voor altijd met elkaar deelt. Spullen kopen is zoooo 2015. Ga samen op een duurzaam avontuur: koop een vegan cadeau!

Wat beleef je met dit vegan cadeau?

Onze gids neemt je al proevend mee langs de leukste en lekkerste vegan hotspots in het centrum van Utrecht. Onderweg worden je smaakpapillen maximaal geprikkeld met verrassende vegan hapjes. Tijdens de wandeling deelt onze gids leuke weetjes en gekke feitjes over ons mooie stadsie. Je gaat naar huis met een volle buik, leuke tips en een overzicht van alle vegan hotspots in Utrecht.

Hoe geef ik dit vegan cadeau aan iemand?

Optie 1: Stuur alle codes naar jezelf
Bestel via het formulier hiernaast één of meerdere cadeaubon(nen). Je kunt uit verschillende waarden kiezen*. Je krijgt dan een uniek cadeaubonnummer voor elke cadeaubon die je hebt gekocht. In de bevestigingsmail van jouw boeking download je dan de Vegan Food Tour Cadeaubon, zoals hieronder afgebeeld. Op de cadeaubon kun je dan (digitaal) de gegevens van de ontvanger, de unieke code en een persoonlijke boodschap noteren. Daarna kun je hem digitaal of uitgeprint opsturen of persoonlijk geven!

Optie 2: Stuur de codes direct naar de ontvangers
Je kunt er ook voor kiezen om de Vegan Food Tour Cadeaubon PDF niet te gebruiken, maar de codes direct naar de ontvanger(s) te mailen. Dat doe je door meerder e-mailadressen in te vullen bij je boeking. In dat geval krijgt iedere ontvanger een mail met daarin de cadeauboncode die is in te vullen tijdens het boeken van een tijdslot.

Of je kiest voor optie 1 of optie 2 is niet relevant: jij geeft hoe dan ook een supertof vegan cadeau aan je vrienden of familie. Wat is er nou leuker en lekkerder dan hapjes proeven tijdens onze vegan food tour in de Domstad? Niks! Ga je zelf ook mee? Zoek samen naar een beschikbare datum en zet hem in je agenda. Voordat je het weet, wandel je door Utrecht!

Voorbeeld: zo ziet de cadeaubon eruit

*Er zijn cadeaubonnen beschikbaar van 30, 60 of 120 euro. Let op: een hele ticket kost € 60,-. In het geval van de lagere bedragen moet iemand dus nog bijbetalen als ze een tijdslot boeken. Kies je voor € 120,- euro, dan geef je iemand dus twee tickets cadeau.

Klanten beoordelen ons met een 4,7, Bekijk onze 38 reviews.

Voor bedrijven

Een gepersonaliseerd vegan cadeau

Wil jij al je collega’s verrassen met een cadeaubon voor de Vegan Food Tour? Dat kan! Op verzoek maken wij gepersonaliseerde cadeaubonnen met daarop jouw logo en een persoonlijke boodschap voor alle collega’s.

Meer weten? Neem contact met ons op via het formulier op deze pagina.

Kies een cadeaubon

Back To Top
Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0