skip to Main Content
Team Vegan Food Tour
Team Vegan Food Tour
Team Vegan Food Tour

Team

Dit is het team!

Wij zijn Daisy en Patrick. Inwoners van Utrecht, trotse mama en papa van een echte Utrechter genaamd Max en het team van de Vegan Food Tour Utrecht. Van 2017 tot 2020 reisden wij de wereld over en schreven we verhalen over prachtige plekken en bijzondere mensen. We bezochten tientallen landen op vier continenten en werden vaak bij de hand genomen door de lokale bewoners. In veel van de steden die wij bezochten werden wandeltours aangeboden: food tours, city tours, free tours, underground book tours… Alles kwam voorbij. Eenmaal terug in ons stadsie wisten we: dat willen wij ook doen!

Bezoekers uit binnen- en buitenland meenemen door ons eigen, mooie Utrecht. Hoe leuk is dat? We combineren een wandeling door de stad met onze andere passie: eten! Nom, nom, nom, nom. Overal op de wereld hebben we genoten van overheerlijke vegan gerechten en snacks. En wat zijn we blij dat Utrecht steeds meer vegan en vegetarische restaurants verwelkomt. Daisy’s achtergrond als kookboekauteur, Patrick’s geschiedenis als verkoper van verhalen en hun gedeelde liefde voor een plantaardige levensstijl maakt de Vegan Food Tour Utrecht de ultieme introductie in de smaken van de Domstad.

Stiekem ben ik groot fan van alle iets te ongezonde snacks. Een lekker bitterballetje. Een feestelijke kapsalon. Het kan! En dat delen we het liefst met iedereen!- Patrick
Back To Top
Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0