skip to Main Content
Duurzaam bedrijfsuitje
Contact

Voorwaarden (VSA)-studentenkorting

Wat leuk dat je met ons de Vegan Food Tour Utrecht wilt lopen en wat fijn dat je kunt profiteren van één van onze voordeelacties. We kijken er naar uit om je te laten proeven van de lekkerste vegan gerechten en om bijzondere verhalen over Utrecht met je te delen. Mocht je nog vragen hebben over de tour of de korting waar jij voor in aanmerking komt, dan kun je mailen naar info@veganfoodtourutrecht.nl of whatsappen/bellen met 06 44 21 79 99.

Vegan Food Tour Utrecht

KVK: 78235219

Door het boeken van een Vegan Food Tour Utrecht ga je akkoord met onze algemene voorwaarden. Een boeking is definitief zodra die betaald is. Indien een deelnemer voor een groep boekt, is het zijn/haar verantwoordelijkheid om de algemene voorwaarden met de andere deelnemers te delen.

De VSA-UnMeat the parents korting 

Uitleg

Leden van de VSA (Vegan Student Association, actief in meerdere steden in Nederland) kunnen profiteren van een speciaal tarief van de Vegan Food Tour. Zij kunnen voor slechts € 15,- meelopen, zolang zij ‘hun ouders’ meenemen. Dat hoeven niet per se hun vader en moeder te zijn. Opa, oma, oom, tante of zelfs je buurvrouw mag aanhaken als ouder. Voor het gemak en de leesbaarheid van deze tekst spreken wij daarom van ‘ouders’.

Het doel is om anderen te inspireren om vaker veganistisch te eten. Door zijn of haar ouders mee te nemen, draagt het VSA-lid daaraan bij. De beloning is dat hij of zij voordelig meeloopt. Zo leer je met het hele gezin de mooiste plekjes van het Utrechtse centrum kennen.

Alles op een rijtje

  • Het VSA-lid betaalt slechts € 15,- voor de tour.
  • De ‘ouders’ betalen een volledige ticket ter waarde van € 55,- per persoon. De speciale prijs komt na de korting neer op € 125,- in plaats van € 165,- voor drie personen.
  • Het doel is natuurlijk dat het VSA-lid het voor elkaar krijgt dat de ‘ouders’ ook die € 15,- betalen ;-).

Spelregels

  • Dit speciale actietarief van € 125,- voor drie personen is alleen te boeken door leden van de Vegan Student Association in Nederland. De VSA deelt een unieke kortingscode met haar leden.
  • De kortingscode die nodig is om het speciale tarief te activeren is te gebruiken voor tickets van de Vegan Food Tour en de Vegan Fietstour (medio april 2022) bij besteding vanaf € 165,- en geeft nooit meer dan € 40,- korting.
  • Deze speciale korting kan niet gebruikt worden in combinatie met een andere kortingsactie.
  • Bij aanvang van de tour dient één van de deelnemers uit de boeking zijn VSA-ledenpas te laten zien.

Lid worden van de VSA?

Wil jij ook profiteren van deze actie maar ben je geen lid van de VSA? De organisatie heeft zichzelf ten doel gesteld om vegan-minded studenten bij elkaar te brengen. Meer weten? Check de Facebookpagina of de website van de Vegan Student Association Utrecht. Pak gelijk die korting!

Algemene studentenkorting

Iedere student of scholier in Nederland krijgt 10% korting bij de Vegan Food Tour Utrecht. Het is onze missie om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met een veganistische levensstijl. Ook het delen van de veelzijdige, smaakvolle en verrassende Utrechtse restaurants en ondernemers. Met deze korting verlagen we de financiële drempel om deel te nemen aan onze inspiratietour.

Heb je een ticket met studenten/scholierenkorting gekocht? Dan vragen wij je bij aanvang van de tour om een geldige studentenpas die op jouw naam staat te laten zien. Neem dus ook een legitematiebewijs mee. Als je die niet bij je hebt, hebben wij het recht om je te weigeren deel te nemen aan de tour.

Vragen en opmerkingen

Voor vragen en opmerkingen over de algemene voorwaarden van de Vegan Food Tour Utrecht kan de deelnemer een email sturen naar info@veganfoodtourutrecht.nl

Boek vandaag nog jouw tour!
Back To Top
Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0