skip to Main Content
vegan food tour utrecht
vegan food tour utrecht
stadswandeling door Utrecht
Stadswandeling door Utrecht

Vegan Food Tour Utrecht

Vegan stadstour

Ontdek de mooiste stad van Nederland terwijl je proeft van de lekkerste veganistische gerechten tijdens de stadstour van Vegan Food Tour Utrecht. Tijdens een drieënhalf uur durende wandeling neemt een gids je mee door het historische centrum van Utrecht. Je passeert de iconische Domtoren, wandelt door de eeuwenoude werven, hoort waarom ‘soft opening’ zich niet naar het Nederlands laat vertalen en stapt op het langste straatgedicht ter wereld. Bij zeven inspirerende ondernemers proef je Hollandse specialiteiten, maak je een smaakreis naar het Midden-Oosten, word je verrast met zoete traktaties en nog veel meer! Zorg ervoor dat je flinke trek hebt, want het wordt een hele middag smikkelen, smullen en smakken. Boek nu jouw ticket voor de vegan stadstour.

Urban fietstour

Wil je op pad als een echte Hollander? Spring dan op de fiets en laat je meenemen door de meest fietsvriendelijke stad ter wereld. Deze vier uur durende fietstocht voert je door de buitenwijken van Utrecht. Tijdens de ontdekkingsreis op twee wielen maak je kennis met urban Utrecht. Je voelt het rauwe randje van de stad en raakt geïnspireerd door verhalen over vernieuwing, ondernemerschap en durf. Krijg je honger van al dat bewegen? Mooi zo! Het eten staat voor je klaar. Wat dacht je van de beste saté van Midden-Nederland? Indiase gerechten met een lokaal tintje? Of vergeten groenten in een chique jasje? Komt dat proeven! Boek nu jouw ticket voor de urban fietstour.

Groepsboekingen

Heb je iets te vieren? Een vrijgezellenfeestje, verjaardag of familiedag? Wil je jouw collega’s of werknemers een bijzondere middag bezorgen? Het kan allemaal! Vanaf acht personen boek je de stadstour en fietstour als privétour. Samen met je vrienden, familie of collega’s geniet je van heerlijk eten, goede verhalen en een gezellige rondleiding te voet of op de fiets door Utrecht. Maak het uitje compleet en trakteer jouw gezelschap op een duurzaam verwenpakket van Hollandse makers. Dan geniet je ook na de tour nog van een onvergetelijke dag.

Groepen kunnen ook buiten de reguliere tourdata boeken. Heb je speciale wensen of wil je extra aandacht voor een bepaald thema? Wij denken graag met je mee. Stuur jouw aanvraag voor een groepsboeking of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Back To Top
Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0