skip to Main Content
reviews vegan food tour
reviews vegan food tour
vegan food tour
vegan food tour utrecht

Reviews Vegan Food Tour

Een enorm leuke middag gehad

Een enorm leuke middag gehad! Ik kende Utrecht nog niet, maar dankzij gids Patrick heb ik Utrecht een beetje leren kennen én de leukste plekjes van de stad ontdekt. Bovendien waren de hapjes heerlijk. Je hoeft van te voren niet te lunche

Een leuke verrassing!

Ons personeelsuitje was een verrassing en bleek deze ontzettend leuke tour door Utrecht te zijn. We hebben heerlijke hapjes en drankjes gegeten en gedronken en werden goed vermaakt met mooie verhalen en anekdotes. Een hele leuke tour, die je niet alleen naar bijzondere plekjes van de stad brengt, maar die je ook een mooie inkijk geeft in de vegan hotspots van Utrecht! Echt een aanrader!

Verrassend Vegan

Wat een verrassend heerlijke vega hapjes hebben wij gegeten!! Maar de Food Tour werd ook een succes door de fijne begeleiding van Patrick en Daisy. Ze hebben kennis van zaken, vertellen leuke weetjes, zijn humoristisch en zijn gewoon erg prettige mensen.

Ik wist niet dat Utrecht zoveel leuke en lekkere eettentjes had!

Ik wist niet dat Utrecht zoveel leuke en lekkere eettentjes had! Dit smaakt naar meer. De gids vertelde met zoveel passie en humor over het eten. Mede door de gezelligheid van Patrick en Daisy had ik een hele leuke dag in Utreg. Ik voel mij verrijkt en heb bij meer dan 6 restaurants gegeten voor nog geen 50 EUR!

Toptour!

Toptour! Heerlijk de plantaardige tourist uitgehangen in eigen stad. Ik was verbaasd dat ik een deel van de locaties nog niet kende. Ook tof dat de focus uitging naar ondernemers die iets beter hun best doen dan ‘iets vegans op de kaart’. Patrick had leuke insights en tips over Utrecht, wat aanleiding is om zelf verder te gaan verkennen.
Oh en, niet ontbeten die dag, en daar was ik blij om. Alleen jammer dat er niet nóg meer van die bitterballen waren. Ah well- ik weet nu waar ik ze kan halen.

Leuke wandeling met vegan food

Leuke tour door Utrecht met enthousiaste gids. Allerlei vega(n) tentjes bezocht en overal een lekker hapje.

Back To Top
Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0