skip to Main Content
duurzaam teamuitje
duurzaam teamuitje
duurzaam teamuitjes
duurzaam teamuitje

Duurzaam teamuitje

Utregs teamuitje

De Vegan Food Tour Utrecht is een perfect duurzaam teamuitje waar je samen met je collega’s van geniet. Tijdens een drie uur durende wandeling door de binnenstad van Utrecht leer je de leukste en lekkerste vegan restaurants en café’s kennen. Je proeft 100% veganistische hapjes en komt erachter hoe de creatieve gerechtjes gemaakt zijn.

Kiezen voor de Vegan Food Tour Utrecht als teamuitje betekent naast een gezellige, actieve dag met collega’s ook een duurzame keuze. De enige energie die wordt verbrand, is jouw eigen energie. Die wordt op peil gehouden met behulp van Plant Power!

De vegan hapjes die je eet tijdens de tour variëren van zoet tot hartig en van lekker gezond tot vette hap. Volgens deelnemers die ons uitje in Utrecht al hebben meegemaakt is er slechts één nadeel: het is aan het einde van de dag onmogelijk om te kiezen wel hapje het lekkerst was ;).

“We boekten de Vegan Food Tour als een personeelsuitje en dat bleek een schot in de roos. Heerlijke middag gehad, niet alleen vanwege de verrassend lekkere hapjes maar ook door de vrolijke begeleiding van Daisy en Patrick. Alles verliep gesmeerd! Een aanrader!”

Better Places

10 redenen om jouw teamuitje bij ons te boeken

1. Je krijgt heerlijk te eten en drinken
2. Je hebt een gezellige en actieve middag met collega’s
3. Je leert Utrecht op een verrassende manier kennen
4. Je raakt geïnspireerd door verhalen over ondernemerschap en durf
5. Het teamuitje is diervriendelijk en duurzaam
6. Halal? Koosjer? Ital? Vegetarisch? Vegan? Allergisch? Iedereen kan mee-eten
7. Je krijgt een duurzaam verwenpakket met vegan traktaties en korting (optioneel)
8. Na de tour is iedereen voor een vegan werklunch
9. Op aanvraag organiseren we ook een afsluitende borrel!
10. Je gaat naar huis met een hoofd vol inspiratie en een buik vol lekker eten!

Verhalen uit ons stadsie

Tijdens de gezellige wandeling door het centrum staan we stil bij verhalen uit de stad. Geen lange monologen over de Romeinse historie of beroemde figuren van weleer. We delen grappige anekdotes, leuke weetjes, persoonlijke ervaringen en toffe hotspots. We vertellen je over het klinkersgedicht, laten je zien in welke boekhandel jij je volgende kookboek koopt en wijzen je op bijzondere details die de meeste bezoekers missen. Tijdens de Vegan Food Tour Utrecht worden al je zintuigen geprikkeld.

Jullie teamuitje in Utrecht begint hier! Vraag informatie aan via het contactformulier onderaan de pagina. Dan kijken we samen welke dag voor past in de agenda van je hele team. Leer met ons de vegan smaken van de Domstad kennen!

Een interactieve belevenis

We willen ook jouw verhalen horen! Over waar je vandaan komt, de lekkernijen die jij nooit zal vergeten en de beste plekken waar je ooit hebt gegeten. Jij leert over ons Utrecht, wij over jou. Op alle vragen die voorbij komen proberen wij een antwoord te geven (of te vinden).

Samen maken we van deze smakelijke ontdekkingstocht door Utrecht een fantastisch avontuur!

Inspirerende ondernemers

Naast alle verrassende smaken is er één belangrijk ingrediënt dat niet mag ontbreken: ondernemerschap. Tijdens dit teamuitje in Utrecht vertelt je gids de inspirerende verhalen van de Utrechtse ondernemers. Elk van hen heeft een eigen reden om te kiezen voor een plantaardig aanbod. Van pure liefde voor dieren tot frustratie omdat er niks vegan te snacken valt aan het einde van een avond stappen.

“Een ontzettend leuke tour ook als je niet vegan bent! Heerlijke hapjes en drankjes en je hoeft daarna niet meer te eten ( er voor zou ik ook niet doen????). Je komt op leuke plekjes in de stad en Patrick vertelt daar enthousiast over, kortom een aanrader!”

Kathleen

Vraag vrijblijvend informatie over de mogelijkheden aan

Vertel ons iets over jezelf/je bedrijf en stel al je vragen!
Back To Top
Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0